Varasto- tai tuotantotilaa, Vantaa - Luhtaanmäki

Luhtaanmäentie 69, 01750 Vantaa

Vapaat varastotilat

Tässä kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita toimitiloja, mutta tutustu tarjontaamme muissa kohteissamme täällä.

Toimitilanne Suomi, Vantaa - Luhtaanmäki


Luoteis-Vantaalle asettuva Luhtaanmäki kuuluu osaksi Kivistön suuraluetta. Luhtaanmäen maalaismaiseman halkaisee Hämeenlinnanväylä, jolla vilkkaimmillaan liikennemäärä nousee noin 70 000 ajoneuvoon vuorokaudessa. Luoteis-Vantaa kehittyy muun pääkaupunkiseudun mukana ja aluetta kehitetään jatkuvasti.

Luhtaanmäentie 67-69:ssa sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1970. Paikallinen linja-autoyrittäjä rakennutti kiinteistön linja-autovarikokseen. Halli sijoittui hyvin yrityksen toiminta-alueelle sekä tärkeän Hämeenlinnanväylän läheisyyteen. Linja-autoyritysten yhdistymisen ja poistumisen jälkeen kiinteistössä on toiminut niin metallialan yritys kuin erään suuren kauppaketjun varastokin.

Nykyään kiinteistö on useiden eri yritysten toimipaikka. Kiinteistön noin 4 300 m² palvelevat niin kansallista kulttuuria kuin alkuperäistä käyttötarkoitustakin, linja-autoliikennettä. 

Kiinteistöstä vuokrataan hallitilaa (varastotilaa tai tuotantotilaa) sekä lisäksi toimistotilaa. Pihalle voi paikoittaa autoja. Klaukkalan palvelut ovat lähistöllä.

Ota  yhteyttä: Tatu Hyvärinen p. 040 145 7845.