Kaitilantien pienvarastot, Orimattila

Vapaat pienvarastot

 
Sijainti Toimitilanne Suomi, Lahden seutu - Orimattila
Osoite Kaitilantie 30, 16300 Orimattila
Tyyppi Pienvarasto - vuokravarasto
Pinta-ala 9-39 m²
Kerros Katutaso
Kulkuyhteys käyntiovi
Sähkö Valaistussähkö
Vesi Ei
Wc Yhteiskäytössä

sujuvaa Tavaroiden säilytystä

Vuokraamme Lahden seudulta Orimattilasta pienvarastokäyttöön edullisia, siistejä huoneita kooltaan 9-39 m². Tilat ovat katutasossa.

Helsingistä ajaa Orimattilaan tunnissa ja matkan varrelta kuten Keravalta, Tuusulasta, Mäntsälästä ja Järvenpäästä nopeammin. Lahti on Orimattilasta vain varttitunnin ajomatkan päässä. Sijainti on osuva myös Orimattilan muiden naapurikuntien (Hollola, Iitti, Kärkölä, Lapinjärvi, Myrskylä, Mäntsälä ja Pukkila) asukkaille ja yrityksille. 

Nämä vuokravarastot sijaitsevat Jokelan alueella Kaitilantiellä n. 1,5 km päässä Orimattilan kuntakeskuksesta. Kaitilan vaatetehtaana tunnettu kiinteistö on rakennettu useassa vaiheessa 1960- ja 1970-luvuilla.  Lisätietoa kiinteistöstä.

Vuokravarastot sopivat yhtä lailla yksityishenkilöille ja yrityksille. Niitä voi käyttää lisätilana remontin tai muuton takia, sopivaa myyntihetkeä odottavien tavaroiden säilytykseen sekä kausisäilytykseen:

  • kesäkalusteet aurinkovarjoineen

  • polkupyörät ja potkukelkat

  • kesä- tai talvirenkaat.

Vuokrauspolku, pdf-ohje 67 kT

Tiedustelut: Milla Leisso, milla.leisso@toimitilanne.fi,
p. 040 764 0812. 

Tyypillinen sopimuksemme

  • vuokravakuus 2 kk:n vuokran verran

  • toistaiseksi voimassa oleva sopimus, irtisanomisaika 1 kk (lasketaan irtisanomiskuukauden lopusta)

  • minimiaika vuokraukselle 2 kk

  • Vuokralainen vakuuttaa varastoimansa irtaimiston itse. Varastoidut tavarat kuuluvat yleisesti kotivakuutuksen piiriin. Kysy asiaa vakuutusyhtiöstäsi.

Asiakkaamme suosittelevat

Olen tosi tyytyväinen varastotilaan. Kulku sinne oli esteetöntä 24 h / vrk. Tavarat olivat turvassa. Voin suositella muillekin.
Haluan kiittää saamastani palvelusta. Tyttäreni perheen muutossa tuli ongelmia ja tarvittiin nopasti säilytystilaa kodin irtaimistolle. Saamani palvelu oli 5 tähden arvoista, ystävällistä ja nopeaa. Se pelasti meidät! Säilytystila oli myös suurenmoinen tarkoituksiimme. Voin lämpimästi suositella teitä muillekin tarvitsijoille.
Me olemme positiivisesti yllättyneitä varastosta. Se on siisti, tilava ja tarkoituksiimme hyvinkin sopiva. Ja vielä kohtuulliseen hintaan!
Rauhallinen, kuiva tila! Hyvän kokoiset varastot! Helppo lastata, kun kulku katutasosta! Rullakolla on helppo kuskata tavaraa sisällä, kun on tilavat käytävät! Ulkoportin kanssa oli ongelmia, mutta avaimen vaihto ratkaisi probleeman!
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tiloihin ja palveluun.
Tavarat viihtyivät hyvin varastossa ja tavaroiden kuskaaminen varastoon ja varastosta oli helppoa rullakoiden avulla joita oli käytettävissä kaksin kappalein. Annamme 4,5 / 5 tähteä. Ainoa miinuspuoli oli ajoittain ruuhkainen piha. Pihassa oli välillä rekkaa ja trukkeja töissä, mutta kaikki sujui hyvin yhteistyöllä.

Kartta

 

Ota yhteyttä