Varastotilaa, Nurmijärvi - Klaukkala

Lahnuksentie 215, 01840 Klaukkala

Vapaat varastotilat

Vapaat toimistotilat

Toimitilanne Suomi, Nurmijärvi - Klaukkala


Nurmijärven Klaukkalasta vuokrataan lämmintä ja kylmää varastotilaa ja tuotantotilaa, pienvarastoja sekä laajoja teollisuustiloja. Toimistotilaa on vuokrattavana yksittäisinä työhuoneina ja suurempina kokonaisuuksina. Tiloja voi tarvittaessa jakaa erilaisiin kokonaisuuksiin vuokralaisen tarpeiden mukaan. 

Toisen kerroksen toimitiloihin pääsee tavarahissillä. Ilmanvaihto on koneellinen. Päärakennus lämpiää uusiutuvalla energialla (pellettilämmitys). Kiinteistössä on kunnon lastauslaituri ja isolla asfaltoidulla pihalla paikoitustilaa. Klaukkalan palvelut ovat lähistöllä.

3-tien tuntumassa lähellä Vantaan rajaa sijaitseva kiinteistö on rakennettu 1960-1980 -luvuilla. Se on aiemmin ollut mm. GWS:n tehdaskiinteistö. Lahnuksentie 215 on tällä hetkellä vuokrattu suureksi osaksi eräälle tukkukaupan alan yritykselle, mutta kiinteistössä toimii myös mm. lukuisia rakennusalan yrityksiä sekä teollisuusfirmoja.

Tiedustelut: Tatu Hyvärinen p. 040 145 7845.

Kiinteistön historiaa

”GWS:n talon” tarina alkaa 1960-luvun alkupuolelta, kun muoviteollisuuden yritys Oy Egma Ab rakensi pullonpuhallustehtaan Nurmijärven Klaukkalaan, Lahnuksentielle. Vuonna 1968 yrityskauppojen tuloksena Oy G.W. Sohlberg Ab alkoi tuottaa puhallusmuovituotteita Klaukkalassa. Oy G.W. Sohlberg Ab laajensi kiinteistöä useaan otteeseen vastaamaan yrityksen kasvavia tuotannollisia tarpeita. 

Oy G.W. Sohlberg Ab valmisti kiinteistössä erilaisia muovituotteita, kuten pulloja ja lankarullia. GWS:n perinteikäs teollinen toiminta päättyi 2000-luvun alkupuolella. Vuonna 2011 kiinteistöä alettiin kehittää uuden omistajan, Jealha Oy:n, toimesta palvelemaan monipuolisesti erilaisia toimijoita. 

Moni kiinteistössä varastoaan pitävä yksityishenkilö tai yritystoimintaa harjoittava tuntee kiinteistön jo edellisen toimijan ajoilta ja erilaisia tarinoita vaiheikkaasta menneisyydestä tullaan varmasti kuulemaan vielä tulevaisuudessakin.