Varasto- ja tuotantotilaa, Helsinki - Suutarila

Lampputie 1, 00740 Helsinki.

Vapaat toimitilat

Tutustu myös melkein vieressä sijaitsevan Valokaari 10:n toimisto- ja varastotiloihin.

Toimitilanne Suomi, Helsinki - Suutarila

Helsingin Suutarilan perinteisen teollisuusalueen juuret ulottuvat 1950-luvun tietämille kun Airam rakennutti tehtaitaan. Alueen katuja onkin nimetty tämän perinteikkään yrityksen mukaan. Teollisuusalue houkutteli myös muita toimijoita ja eräs alueelle asettunut oli Sadolinin painoväritehdas. Painoväritehdas laajentui useiden eri vaiheiden kautta noin 6 500 m² kattavaksi toimitilakiinteistöksi Lampputien ja Suutarilantien risteykseen.

Sijainti Kehä III:n varrella ja Lahden väylän läheisyydessä ovat tukeneet alueen laajentumista ja kehittymistä monipuoliseksi yritysalueeksi. Kehä 3 on tärkeä yhdistystie, joka yhdistää Vuosaaren sataman toiminnot maamme tärkeimpiin kantateihin. Kehä 3:lla ajaa vilkkaimmillaan noin 80 000 ajoneuvoa päivässä. 

Vaikka alueen ympäristöä kehitetään asuinkäyttöön, on Suutarilan perinteinen teollisuusalue arvossaan niin sijainnin kuin palveluidenkin tukemana. Alueen historia tukee alueen kehittymistä edelleen antaen oman vivahteensa nykypäivän Suutarilaan. Alueen suuret tontit ovat mahdollistaneet monipuolisten toimintojen, kuten teknisen kaupan ja autoliikkeiden sijoittumisen alueelle.

Toimitilakiinteistö on rakennettu useassa eri osassa ja uusimmat osat ovat valmistuneet vuonna 2003. Kohteella on erinomainen saavutettavuus teiltä 3 ja 4, Kehä III -rampille noin 500 m. Kiinteistön tontilla on runsaasti pihatilaa ja paikoitustilaa. Erinomaiset palvelut lähistöllä, kuten kauppa 500 m:n etäisyydellä.

Lampputien kiinteistöstämme vuokrataan monipuolisesti erilaista toimisto-, varasto- ja tuotantotilaa.  Kiinteistössä on tuotantotilaa noin 2500 m², varastotilaa noin 1600 m² ja toimistotilaa noin 1200 m². 

Yhteystiedot: Tatu Hyvärinen, p. 040 145 7845, tatu.hyvarinen@toimitilanne.fi