Varasto- ja tuotantotilaa sekä toimistotilaa, Espoo - Suomenoja

Finnoonniitty 7, 02270 Espoo

Vapaat toimistotilat

Vapaat tuotanto- ja varastotilat

Toimitilanne Suomi, Espoo - Suomenoja


Toimisto- ja varastotilaa kehittyvältä Suomenojan alueelta

1990-luvulla rakennettu kiinteistökokonaisuus sijaitsee Suomenojan kehittyvällä alueella, noin kilometri tulevalta Finnoon metroasemalta Espoon keskustaan päin. Saavutettavuus Länsiväylän kainalossa on loistava. Arkkitehtuurisesti vaikuttava kiinteistö on rakennettu IT-yrityksen pääkonttoriksi.

Kiinteistössä on monipuolisesti erilaisia tilaratkaisuja: toimisto-, varasto-, kokoonpano- ja testaustiloja. Tontilla olevat kaksi rakennusta on kytketty toisiinsa katetuilla kulkusilloilla. Toinen rakennus on varustettu lastauslaiturilla ja tavarahissillä, nostokyky 1,6 tn. Kiinteistö on tekniikaltaan nykyaikainen ja toimistotilat on jäähdytetty. Runsaasti paikoitustilaa ja kolme erillistä pysäköintihallia.

Tiloja ja tilaratkaisuja voidaan joustavasti muuttaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Toimistotilat ovat pääasiassa huonetoimistoja, mutta kevyet väliseinät on helposti purettavissa. Tämä mahdollistaa tilojen kehittämisen monipuolisiin käyttötarkoituksiin: avokonttori, koulutustila, liikunta, hyvinvointi jne.

Tällä hetkellä kiinteistössä toimii useita start up -yrityksiä omassa tilakokonaisuudessaan. Vuokralaisille on tarjottu kalustettujen huoneiden lisäksi neuvotteluhuoneiden käyttöoikeus ja yhteiskäyttökeittiö.

Ota yhteyttä ja lähdetään suunnittelemaan yrityksellenne unelmien tilat!

Yhteystiedot: Tatu Hyvärinen, p. 040 145 7845, tatu.hyvarinen@toimitilanne.fi