Varastotilat ja toimistot, Espoo - Kauklahti

Sierakiventie 8-10, 02780 Espoo.

Vapaat varastotilat

Vapaat toimistotilat

Tässä kiinteistössä ei ole vapaita toimistotiloja tällä hetkellä. Tutustu toimistotilatarjontaamme muissa Espoon kohteissamme:

Kaikki vapaat toimistotilamme löydät täältä.

Toimitilanne Suomi, Espoo - Kauklahti

Toimitilakiinteistöstä vuokrataan varasto- ja toimistotilaa. Lisäksi vuokrattavana ovat edustavat tilat kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, tilat tarvittaessa valmiiksi kalustettuina. Kiinteistössä on myös hienot sauna- ja virkistystilat. Kahta erillistä asuntoa voi käyttää esim. pitkänmatkan vieraiden majoittamiseen tai omalle väelle.

Hyväkuntoinen ja monipuolinen toimisto- ja varastokiinteistö on valmistunut 1980-luvulla Espoon Kauklahteen. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella: Kehä III, Turunväylä, Hangontie. Kauklahden juna-asemalta on 9 minuutin kävelymatka. Bussipysäkit puolestaan sijaitsevat heti kiinteistön edessä.

Kiinteistön kokonaispinta-ala on 3715 m². Kahden rakennuksen väliin jää tilava sisäpiha, josta vuokrataan suojakatoksellista kylmää tilaa ulkovarastoksi 1595 m².

Sierakiventie 8-10 vetää puoleensa erityisesti tukkukaupan alan yrityksiä, jotka ovatkin vuokranneet yli kaksi kolmannesta kiinteistöstä. Tilaa on kuitenkin riittänyt myös erityisesti useille rakennusalan yrityksille.

Ota yhteyttä: Björn Lindgren, p. 041 581 8560.