Varastotilaa, Espoo - Juvanmalmi

Alaniementie 2, 02970 Espoo

Vapaat toimitilat


Tässä kiinteistössä ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja. Tutustu muiden kohteidemme vapaisiin toimistotiloihin ja varastotiloihin.

 

Toimitilanne Suomi, Espoo - Juvanmalmi


Espoon Juvanmalmin teollisuusalue sijoittuu Kehä 3:n pohjoispuolelle. Alueella toimii runsaasti teollisuutta, teknistä kauppaa ja logistiikka-alan yrityksiä. Alueen toiminnallinen historia ulottuu kauas 1900-luvulle ja alue on kehittynyt vuosien saatossa laajentuen Kehä 3:n suuntaisesti kohti Vihdintietä ja Turunväylää. Juvanmalmin teollisuusalue yhdistyy tulevaisuudessa pohjoisessa Vihdintiehen. Juvanmalmintien ja Vihdintien risteyksessä sijaitsee Alaniementien teollisuuskiinteistömme.

Alaniementien teollisuuskiinteistön ensimmäiset osat rakennettiin vuonna 1962 raskaan teollisuuden palvelukseen. Vuosien 1969-1972 välisenä aikana kiinteistöä rakennettiin lisää kun edellisen hallin jatkoksi rakennettiin kaksikerroksinen tuotantohalli ja sen alakertaan konttori- ja sosiaalitiloja. Kiinteistö toimi tähän aikaan viiratehtaana, jossa ensimmäisessä hallissa oli kutomotoimintaa ja seuraava palveli lähettämönä. 

Vuonna 2004 kiinteistö siirtyi omistukseemme ja kiinteistössä on toiminut mm. logstiikka-alan yrityksiä sekä monia pienempiä toimijoita. Vuonna 2007 valmistunut yli 10 metriä korkea varastorakennus on tukenut kiinteistön kehittämistä vastaamaan logistiikka-alan tarpeita. Kaikkiaan kiinteistö käsittää noin 12 tuhatta neliömetriä varastotiloja sekä noin 2 500 m² erilaisia toimisto- ja tuotantotiloja. 

Kiinteistö Alaniementie 2:sta vuokrataan varastotilaa mutta lisäksi myös toimistotilaa. Kohteessa on runsaasti parkkipaikkoja ja kunnon lastauslaiturit. Rakennukset lämpiävät uusiutuvalla energialla (hakelämmitys).

Tiedustelut: Tatu Hyvärinen p. 040 145 7845.